Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

JKP "Gradsko groblje" d.o.o. Bijeljina

Osnovne informacije
 
Adresa: Ulica Nikole Tesle 6, 76 300 Bijeljina
 Telefon: +387 (0)55 490 445
Faks:
 e-mail:  [email protected]
web site:  https://gradskogrobljebn.com/

O JKP "Gradsko groblje"
 
Dana 12. decembra 2014. godine, upisano je u sudski registar Javno komunalno preduzeće ,,Gradsko groblje” d.o.o. Bijeljina, na osnovu Odluke o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća ,,Gradsko groblje” d.o.o. Bijeljina Skupštine Grada Bijeljina broj: 01-022-91 /14 od 13. novembra 2014. godine, kao samostalno preduzeće i pravni nasljednik AD ,,Komunalac” Bijeljina u oblasti obavljanja pogrebnih i pripadajućih dijelatnosti.
 
Skupština Grada Bijeljina na sjednici održanoj 27. maja 2015. godine donosi  Odluku o grobljima i pogrebnoj djelatnosti na području grada Bijeljina kojom su definisana sva bitna pitanja od značaja za upravljanje  grobljima i vršenje pogrebne djelatnosti na području Grada Bijeljina.
 
Sjedište firme prvobitno je registrovano u Ulici Nikole Tesle br. 6. a izmjena sjedišta je izvršena naknadno, što je Skupština Grada i usvojila u svojoj Odluci o izmjeni odluke o osnivanju JKP ,,Gradsko groblje” d.o.o. Bijeljina, a sada se Preduzeće nalazi na adresi ul. Panteliska br. 150, Bijeljina.
 
Osnivač Preduzeća je Grad Bijeljina.
 
U svom asortimanu JKP „Gradsko groblje“ d.o.o. Bijeljina nudi po najpovoljnijim cijenama u gradu: transport pokojnika, usluge korištenja mrtvačnice, salu za pomene (malu i veliku), kovčege, sarkofage, polusarkofage, krstove, tekstil za opremanje kovčega i svu prateću opremu za dostojanstven ispraćaj najmilijih na vječno počivanje.
 
Pored svega navedenog JKP „Gradsko groblje“ d.o.o. Bijeljina nudi i veliki izbor cvijetnih aranžmana od prirodnog i vještačkog cvijeća.
 
JKP „Gradsko groblje“ d.o.o. Bijeljina obavljajući poslove pogrebne djelatnosti i sagledavajući značaj i osjetljivost ove oblasti obezbjeđuje normalno funkcionisanje i rad dvadeset četiri sata dnevno, tokom cijele godine. Svojim odnosom pri pružanju pogrebnih usluga teži ka stalnom povećanju kvalitetu nivoa usluga, kako u osnovnoj djelatnosti, ukopima, opremanju, prevozu umrlih, tako i u poslovima koji su u službi osnovne djelatnosti, uređenju održavanja groblja i drugim uslužnim radovima. U trenucima gubitaka najbližih, kada su ljudi blokirani tugom i bolom u posebnom psihofizičkom stanju, u stresnoj situaciji sa intezivnim emotivnim nabojem, JKP „Gradsko groblje“ d.o.o. Bijeljina nastoji da uvijek radi predano i savjesno, da se prepoznaje po visokom nivou lične odgovornosti i profesionalizma u radu. Nastoji da sve poslove u vezi sa ukopom obavlja blagovremeno i korektno uz dostojanstveno poštovanje umrlih i njihovih porodica.