Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Anketa zadovoljstva privatnog sektora komunalnim uslugama na području Grada Bijeljina

U periodu 27.02-31.03.2017. godine, sprovedena je anketa među  privrednim subjektima sa područja Grada Bijeljina u  cilju prikupljanja informacija o zadovoljstvu privrednog sektora o kvalitetu komunalnih usluga na području Grada. Ova anketa je dio nastojanja strateškog planiranja na nivou lokalne zajednice, koji se odnose na budućnost grada. Svrha ove ankete bila je da se obezbjede korisne i pouzdane informacije za Gradsku upravu, koje se odnose na stavove onih koji investiraju, otvaraju radna mjesta i zapošljavaju na području Grada Bijeljina.

Prethodna anketa sa identičnom temom sprovedena je u periodu od 09.11-15.12.2015. godine.

U anketi su postavljana pitanja koja su se odnosila na mišljenje i stavove privrednog sektora o kvalitetu komunalnih usluga koje pružaju Gradska uprava Grada Bijeljina i preduzeća čiji je Grad Bijeljina osnivač ili većinski vlasnik (AD „Komunalac“ i AD „Vodovod i kanalizacija“).

Svrha ankete je poboljšanje kvaliteta usluga Gradske uprave i komunalnih preduzeća prema privrednom sektoru. Mišljenja, stavovi, prijedlozi zasigurno će pomoći u rješavanju problematike i pronalaženju najboljih rješenja iz domena pružanja komunalnih usluga. Prikupljene informacije će pomoći Gradu Bijeljina da na kvalitetniji i sistematičniji način upravlja razvojem privatnog sektora, kao i ukupnim ekonomskim razvojem zajednice.