Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Poziv za učešće u kampanji "Kupujmo domaće - sačuvajmo radna mjesta"



Privredna komora Republike Srpske započela je kampanju promocije domaćih proizvoda i usluga u okviru projekta „Naše je bolje“, a pod sloganom „Kupujmo domaće – sačuvajmo radna mjesta“.
Planirano je da naredni korak bude promocija domaćih proizvoda i usluga, kroz precizno navođenje asortimana proizvoda naših privrednih društava, jer nam je svima poznato da potrošači u Republici Srpskoj, na žalost, još uvijek ne prepoznaju proizvode proizvedePozine u Republici Srpskoj.
Zadatak Privredne komore Republike Srpske je da, u najkraćem mogućem roku, iz svih  sektora/područja, naprave listu proizvoda/usluga domaćih proizvođača/pružaoca usluga (privrednih društava), koju bi zatim objavili putem sredstava komunikacije. Ovo je prijedlog i drugih institucija koje su upoznate s ovom kampanjom.

Zadatak nije lak, jer uvijek postoji opasnost da će neko biti izostavljen, ali zato ćemo prilikom prve objave, pozvati sve ostale proizvođače/pružaoce usluga da nam se jave da ih dodamo na listu.

Ljubazno molimo privrednike sa područja Grada Bijeljina da nam dostave listu proizvoda koje njihovo privredno društvo proizvodi, odnosno, usluga koje pruža.
Podatke možete dostaviti na adrese elektronske pošte: [email protected] ili [email protected].

Stojimo na raspolaganju za sve sugestije i prijedloge u vezi sa ovim planovima i nadamo se da ćemo se što više privrednih činilaca uključiti u ovu aktivnost, kako bismo je što prije i što bolje realizovali.