Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Šesti Poslovni forum menadžera 25. i 26. marta u Bijeljini



Šesti Poslovni forum menadžera biće održan u Bijeljini 25. i 26. marta ove godine, najaljeno je iz Centra za edukaciju „Pro eduka“ (Pro educa) koji je nastavlja misiju direktne podrške upravljačkom kadru kroz edukaciju, prezentaciju i promociju novih trendova i kretanja u ekonomiji, odnosno, uvezivanja menadžera iz regiona.
- I ovaj forum će obilježiti kvalitetna i aktuelna predavanja priznatih predavača iz zemlje i regiona, koji će, između ostalog, govoriti o motivaciji i angažovanosti zaposlenih, organizacionoj kulturi, liderstvu, odnosu demografije i ekonomije i drugim temama. Pored toga, učesnici će imati priliku da učestvuju na radionicama i panel-diskusijama – najavljuju iz „Pro eduke“.
Na izbor tema 6. Poslovnog foruma menadžera osvrnuo se i jedan od predavača Brane Gruban.
- Jedan od velikih izazova za poslovanje u našem regionu je demografska slika društva i migracije radno sposobnog stanovništva. Na Forumu ćemo tražiti odgovore na pitanja kakve posljedice će se javiti ili su se već pojavile u ekonomiji kao posljedica odlaska mladih i stručnih ljudi i na koji način se možemo uhvatiti u koštac sa ovim prblemom. Istovremeno, kako izabrati, motivisati i angažovati zaposlene je najveći izazov koji stoji pred menadžerima u privatnom i javnom sektoru. Koji pristup primijeniti – podsticanje saradnika, pohvale i pozitivnu motivaciju ili prijetnje, sankcije, čvrstu ruku i negativnu motivaciju, zavisi prije svega od toga šta se uopšte želi postići. Očekujemo dvosmjernu komunikaciju između učesnika i sigurni smo da će i ovaj Forum ispuniti očekivanja – ističe Gruban.
Više informacija o 6. Poslovnom forumu i prijavi za učešće može se pronaći na internet-stranici www.proeduca.net