Званична интернет презентација
Град Бијељина

Лична карта


Прво помињање Града Бијељина: 3. марта 1446. године
Површина Града Бијељина: 734 km²
Број становника: око 115.000 становника
(други град по броју становника у Републици Српској)
Координате: 44°49′14" сјеверно и 20°27′44" источно
Надморска висина: 119 метара
Клима: умјерено-континентална
Временска зона: средњоевропска (GMT+1)
Телефонски код: +387 55
Валута: Конвертибилна марка (локална скраћеница: КМ; међународна скраћеница: BAM)
Поштански број: 76 300