Документи

Новости

Пети Пословни форум менаџера 19. и 20. марта у Бијељини

19.02.2019
slika
slika

Центар за едукацију "Про Едука" након четири успјешно одржана Пословна форума менаџера, наставља добру причу у Бијељини и организује пети Пословни форум менаџера 19. и 20. марта 2019. године. Циљ Пословног форума менаџера је пружање континуиране едукације, те праћење промјена и најновијих трендова у области менаџмента, али и упознавање, размјена искуства и знања успјешних менаџера и стручњака.
- Најзначајнија ствар коју компаније, организације и свакако локалне самоуправе могу и треба да ураде је рад на едукацији људи, без обзира на то да ли су то запослени, потрошачи или корисници услуга. Треба да будемо свјесни тога колико су брзе и темпераментне промјене, а едукација и даљи развој појединаца су назначајнији капитал који имамо. Град Бијељина је препознао важност овог Форума и срећни смо што можемо бити домаћини овако важног догађаја - навео је Предраг Јовић, предсједник Организационог одбора Пословног форума менаџера.
Пети Пословни форум и ове године доноси најзанимљивије теме и трендове из свијета теорије и праксе менаџемента - концепти менаџмента базирани на дигиталној трансформацији, промјене и трендови у менаџменту, иновације, организациона култура, а неозаобилазна тема је и позиција жена у менаџменту. Форум у Бијељину доводи угледне домаће и регионалне стручњаке из области корпоративног управљања, комуникација, лобирања, иновација и економије, али и успјешне менаџере из јавног и приватног сектора Босне и Херцеговине и региона.  
Осим предавања, током Форума биће организоване и панел дискусије са младим менаџерима, женама на позицијама менаџера, али и менаџерима из јавног сектора. Предавачи и панелисти на овогодишњем Форуму су др Драгана Ђермановић, Владимир Вулић, градоначелник Бијељине Мићо Мићић, премијер Кантона Сарајево Един Форто, Миа Попић и други.
Више информација о пријави за учешће на Пословном форуму менаџера можете пронаћи на сајту: www.proeduca.net