Документи

Новости

Oтворен хотел за псе

16.11.2018
slika

Од прије три мјесеца, бијељински власници паса могу за вријеме одсуства од куће да смјесте своје љубимце у својеврсни хотел намијењен овим четвороношцима. Власник овог хотела Дејан Исмић каже да је ово нови концепт за Бијељину, што је било потребно овом граду, имајући у виду да много грађана у власништву има кућне љубимце.
- Данас сви имају много обавеза, а кућног љубимца не могу оставити било гдје, јер рођаци, сусједи и пријатељи немају могућности да их припазе. Отварањем хотела жељели смо да им помогнемо у таквим ситуацијама, а овај посао радимо и из хобија и љубави. Пси морају бити вакцинисани и ревакцинисани прије него што дођу код нас - истакао је Исмић, додајући да они нису азил за псе.
Хотел располаже боксовима за псе на отвореном простору и у затвореној просторији.
- За мале псе, као што су француски булдог, малтезери и друге расе, нудимо боравак у боксовима који се налазе у просторији. За велике псе, са дужом длаком, нудимо велико двориште са довољно простора за игру. Бавим се дресуром паса и имам своју одгајивачницу „Но лимит бул“ па сам осмислио и разноврстан програм за анимацију и боравак паса у овом простору. Пси могу боравити код нас највише пет до седам дана - појаснио је Исмић, додајући да једнодневни боравак кошта десет конвертибилних марака, а уз хотелску храну 12 КМ.
Хотел за псе користи услуге најбољих снабдјевача гранула и хране за псе, као и услуге ветеринара, а у склопу објекта је и салон за шишање и уређивање паса.
- Сваки пас који борави у хотелу, након боравка, иде у салон за уљепшавање. Приликом смјештаја пса у хотел, увијек прикупимо неопходне податке о његовим карактеристикама, о манама и врлинама. Тако их групишемо у дворишта за мале и велике псе. Од малих ногу дружим се са псима и што се тиче дресуре, самоук сам - појаснио је Исмић, додајући да већ постоји велико интересовање за смјештај љубимаца.