Документи

Новости

Кока-Колинe радионице за младе у Бијељини

25.10.2018
slika

У оквиру програма „Кока-Колина подршка младима у БиХ“, који је подржала и Градска управа, у Центру за културу „Семберија“ од 5. до 7. новембра биће одржане бесплатне образовне радионице намијењене младима од 18 до 30 година.
Тема радионица и интерактивних предавања биће лични развој, самопроцјена, комуникација, организација времена, продајне вјештине, преговарање, управљање и реализација пројеката, стратешко и пословно планирање и финансијска писменост.
Тродневну едукацију, под слоганом „Научи више, примијени знање и крени даље“  водиће сертификовани тренери, који полазницима омогућују да, на њима прилагођен начин, развијају компетенције и унапређују постојећа знања. Организатори истичу да је посебна вриједност пројекта у посвећености и укључености запослених у „Кока-Кола ХБЦ БиХ“ Сарајево, који полазницима преносе добре примјере Кока-Колине праксе пословања и вјештине које се стичу практичним радом.
Више информација о начину пријаве и линк на пријаву за радионице доступне су на линку www.coca-colinapodrskamladima.ba.
Од почетка године кроз програм је прошло скоро 500 младих с подручја Сарајева, Бање Луке, Мостара, Ливна, Тузле, Бихаћа, Источног Сарајева, Зенице и Брчког.
Програм се реализује уз покровитељство и подршку Министарства цивилних послова БиХ, Министарства рада и социјалне политике ФБиХ, Федералног завода за запошљавање, ЈУ Завода за запошљавање Републике Српске, Службе за запошљавање Кантона Сарајево, ЈУ Службе за запошљавање Зеничко-добојског кантона, Универзитета у Сарајеву, Универзитета у Бањој Луци, Министарства привреде Кантона 10, градских управа Бијељине, Бање Луке, Тузле, Мостара и Бихаћа, Америчке привредне коморе у БиХ и низа партнерских организација из невладиног сектора.