Документи

Новости

Опрема за музички кабинет од „Mикрофина“ школи у Великој Обарској

25.10.2018
slika
slika

„Микрофин“ наставља са друштвено-одговорним активностима у Граду Бијељина – представници ове компаније недавно су Основној школи „Петар Петровић Његош“ у Великој Обарској уручили опрему за музички кабинет у вриједности од 1.500 конвертибилних марака.
- Директор школе у Великој Обарској Мира Савић нас је обавијестила да у њиховом музичком кабинету недостаје основна опрема за наставу, али да, упркос томе, школски хор постиже завидне резултате у свом раду. То нам је била довољна мотивација да помогнемо наставницима и ученицима набавком ове опреме – истакла је приликом уручивања донације шеф филијале „Микрофина“ у Бијељини Драгана Родић.
Из „Микрофина“ најављују да ће цијела ова седмица протећи у знаку донација књига за школске библиотеке, учионичког намјештаја, спортске и друге опреме школама у БиХ. Након Велике Обарске, „Микрофин“ ће донације уручити за још четири основне школе у Бањалуци, Дервенти и Мостару, као и школи за васпитање, образовање и рехабилитацију лица са потешкоћама у психо-физичком развоју у Зеници.