Документи

Новости

Нова такси служба у Бијељини

22.06.2018
slika

Удружење таксиста Бијељине регистровало је новог такси превозника у овом Граду – Црвени радио такси који се може позвати на број 1527.
- Црвени радио такси је настао у сарадњи са овлашћеним дистрибутером за БиХ „НетКАБ Иновативни такси 1525“ (NetCAB Inovative TAXI 1525). Наша основна мисија је да грађанима Бијељине пружимо најбољу и најсигурнију такси услугу - навео је за Жељко Човић, предсједник удружења Градски такси 1525 из Тузле.
Он је додао и да ће наставити активности на обуци диспечера и ширењу пословања које успјешно обавља на простору цијеле БиХ већ низ година.
Да су чланови Удружења задовољни новинама које ће значити бржи, једноставнији и угоднији рад потврдио је и таксиста Момо Вуковић.
- У разговору са клијентима закључили смо да им је лакше назвати јединствени број за превоз него број мобилног телефона који често буде недоступан. Надамо се да ће Бијељина, по узору на веће градове у регији, бити препознатљива по овој услузи - истакао је Вуковић.
Бијељина је на овај начин добила нешто  ново, а добра вијест је и то да је управо овај Град полазна станица за даље активности које ће ова компанија покренути у другим градовима у БиХ.
Ширење пословања и успјешан рад ове компаније омогућиће убудуће многим љубитељима четвероточкаша и вожње, да своје, можда и прве радне навике, стичу управо управљајући воланом Црвеног таксија.
У току је и развој потпуно бесплатне Андроид апликације преко које ће корисници моћи наручити своју вожњу и пратити путању којом се креће возило.
Црвени такси ће цјеновник својих услуга ускладити са тренутном економском ситуацијом. Старт вожње кошта 1,50 КМ, а сваки километар вожње додатну 1 КМ.