Документи

Новости

Позив привредницима на Инфо-дан о развоју јавно-приватног партнерства 05.02.2018.

02.02.2018
slika

Градска управа Града Бијељина, Привредна комора Републике Српске и ГИЗ Отворени регионални фонд за модернизацију општинских услуга позивају привредна друштва са подручја Града Бијељина на инфо-дан „Развој јавно-приватних партнерства у сертификованим BFC SEE општинама и градовима“.
Округли сто ће бити одржан 5. фебруара 2018. године у Скупштинској сали у Центру за културу „Семберија“ (Улица Патријарха Павла број 1) са почетком у 11,00 часова и том приликом биће представљен програм за креирање развоја јавно-приватног партнерства који је недавно покренула Регионална мрежа за повољно пословно окружење у Југоисточној Европи (BFC SEE мрежа) уз подршку ГИЗ-а.
Пројекат DeveloPPP се прије свега односи на коришћење фонда њемачке Владе који подржава привредна друштва која желе да инвестирају и унаприједе своје пословање. На округлом столу биће представљен програм немачке владе DeveloPPP, критеријуми и потенцијалне пројектне идеје.
На инфо-данима предвиђено је присуство господина Бојана Војводића – ГИЗ Отворени регионални фонд за модернизацију општинских услуга и учешће представника Привредне коморе Републике Српске – Техничког секретеријата BFC SEE.