Документи

Новости

„Микрофин“ обрадовао малишане на Лединцима

25.01.2018
slika
slika

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић и извршни директор ​Микрокредитног друштва „Микрофин“ Радмила Бјељац данас су званично предали на употребу дјечије игралиште у Парку пријатељства Бијељина-Лангенхаген у насељу Лединци.
​Средства за изградњу овог игралишта донирало је МКД „Микрофин".
- Поводом нашег јубилеја, прије свега желим да се захвалим свим нашим клијентима у Бијељини за врло успјешну сарадњу и повјерење које су нам пружали претходних двадесет година. У име те сарадње, жељели смо да поклонимо нешто што ће бити за добробит свих грађана Бијељине, а нарочито најмлађих и надам се да смо у томе успјели - истакла је Бјељац.
Уз ријечи захвалности, градоначелник Мићић је истакао да је „Микрофин“ овом донацијом, као и ранијим друштвено-одговорним дјеловањем, показао да успјех у бизнису добија сасвим нову димензију ако се допринесе хуманом развоју заједнице у којој се послује.
- Игралиште је дало нови изглед овом дијелу Бијељине и сигуран сам да ће бити на корист дјеци у Лединцима да одрастају здравије кроз игру и дружење. Нека овај „Микрофинов“ гест буде примјер и другим успјешним предузећима, којих има много у Семберији, а суграђане позивам да чувају и ово игралиште и овај парк - поручио је први човјек Бијељине, додајући да у овом насељу живи велики број породица са малом дјецом.
Игралиште, у чију изградњу је уложено 15.000 КМ, опремљено је савременим справама за игру и рекреацију најмлађих и већ је четврто игралиште које је саграђено у оквиру акције „Микрофина“ поводом двадесете годишњице успјешног пословања.