Документи

Новости

Бијељина добила савремену такси службу

16.12.2017
slika

Од овог викенда грађанима и посјетиоцима Бијељине биће довољно да позову број 055 1552 да би добили савремену такси услугу, истовјетну услузи у свим савременим градовима. 
- „Патрол такси“ својим начином рада свакодневно доприноси модерности, општој култури, туристичкој понуди и општем утиску урбане средине у којој послује. Томе доприносе нови аутомобили у возном парку, савремен систем пријема, дистрибуције и праћења возила, униформисаност возача... – истакнуто је, између осталог на свечаности којом је обиљежен почетак рада нове такси службе у Бијељини. 
Поред кол-центра чији је број телефона, 055 1552, вожња таксијем се може наручити и вибером на број 066 01 02 03. Таксисти „Патрола“ ће бити на услузи клијентима 24 часа дневно, свих 365 дана у години.
По подацима менаџмента „Патрол таксија“, ово предузеће је тренутно једино у Југоисточној Европи које је развило сопствени картични систем за безготовинско и одгођено плаћање. Од Нове године биће пуштен у рад и „хотел кард менаџмент“ систем као дио умрежавања са смјештајним капацитетима, у којем гости хотела плаћају услуге такси превоза приликом одјаве из хотела, заједно са свим осталим хотелским услугама. 
Почетак рада „Патрол таксија“ озваничио је градоначелник Бијељине Мићо Мићић и том приликом оцијенио да је ово значајан пословни подухват који ће допринијети урбанизацији Бијељине, али и укупном имиџу Града:
- Туризам заузима све значајнији удио у привреди Семберије, а ова такси служба ће свакако допринијети да туристичка понуда Града Бијељина буде подигнута на виши ниво. Вјерујем да ће „Патрол такси“ бити успјешан и професионалан у свом раду и да успјех неће изостати – изразио је своје очекивање градоначелник Мићић.
За сада „Патрол такси“ у Бијељини располаже са 25 нових возила и запошљава 60 радника, а менаџмент очекује да ће, са развојем пословања, проширити возни парк и повећати број запослених.
Возила „Патрол таксија“ ће бити бесплатно на располагању клијентима до недеље, 17. децембра у 24:00 часа.