Документи

Новости

Ројал Пет – све за кућне љубимце на једном мјесту

25.07.2017
slika

Компанија “Роjал Пет Цо” (RoyalPetCo) из Бијељине, која нуди широк спектар производа за све кућне љубимце, успјешно послује од 2007. године, а за ово вријеме је постала заступник за БиХ неких од водећих свјетских компанија у овој области. Недавно су отворили робну кућу у Улици Стефана Дечанског у близини Агротржног центра у Бијељини у којој је представљен цјелокупан асортиман „Ројал Пет-а“ намијењен за малопродају и велепродају.
У овом објекту купцима се нуде најквалитетније врсте иностране хране познатих свјетских произвођача за све кућне љубимце, од којих је највећа понуда хране произвођача „Ројал канин“ (Rojal canin). Такође, имају и богату понуду опреме за псе и мачке - од каишева, поводаца, играчака, торби за транспорт љубимаца до витамина, средстава за хигијену и заштиту паса и мачака, а на полицама је и опрема за ситне кућне љубимце.
- Задовољни смо пословањем. Нисмо се усредсредили само на територију Бијељине, гдје имамо велепродају и малопродају, него на територију цијеле БиХ. Имамо најквалитетније производе, а власници малопродајних објеката, као и власници љубимаца, препознају шта је квалитет и брза услуга - наводе у “Ројал Пет Цо”.
Они истичу да су постали водећа компанија са квалитетним производима за мале животиње, са тимом стручних људи, укључујући најбоље ветеринаре из БиХ са којима сарађују.