Документи

Новости

Фондација „Стојановић“ наставља традицију

20.06.2017
slika
slika

Фондација „Стојановић“ из Бијељине додијелила је повељу и награду од 3.000 КМ ученици генерације бијељинске Гимназије „Филип Вишњић“ Јелени Лазић.
Оснивач Фондације, адвокат Миодраг Стојановић, поручио је да добре ђаке треба ставити у жижу интересовања и тако афирмисати праве вриједности у друштву.
- Седму годину узастопно Фондација „Стојановић“, заједно са Гимназијом, обиљежева завршетак школске године и избор најбољих ученика ове школе. Ово је награда најуспјешнијем ученику, али је и одавање признања цијелом колективу ове школе, који образује омладинце који су на најбољем путу да постану елита нашег друштва - истакао је Стојановић и пожелио Лазићевој успјешне студентске дане.
Међу донаторима, који су наградили најбоље ученике, ове године били су и Јавна установа „Воде Српске“ и Институт за примјењену геологију и водоинжењеринг, као и фирме „Сони компјутерс“ и „Спорт вижн“.
Ученица генерације Јелена Лазић је, уз ријечи захвалности родитељима, професорима, Фондацији и другим дародавцима, као и друговима из школских клупа, навела да ће наставити школовање на Електротехничком факултету Универзитета у Београду.
Бијељинска Гимназија извела је ове године 16 вуковаца који су на свечаности добили признања, дипломе и пригодне поклоне од пријатеља школе.