Документи

Новости

Отворен Сајам "Све за кућу" у Бијељини

17.06.2017
slika
slika

Градоначелник Мићо Мићић отворио је данас у Бијељини први регионални сајам намјештаја, уређења ентеријера и екстеријера, технике и пратеће индустрије  „Све за кућу“.
Сајам ће бити отворен данас и сутра, 18. јуна 2017. године, у хали у непосредној близини кружног тока између Павловић-пута и обилазнице око Бијељине, од 11:00 до 19:00 часова.
- Овај Сајам показује да у Бијељини постоји велики број људи који су носиоци привредног развоја Града. Овакве манифестације су будућност нашег Града и Градска управа ће их увијек, у складу са могућностима, подржавати, јер су управо сајмови права мјеста за окупљања привредника, инвеститора и потенцијалних купаца, као и других носилаца убрзаног привредног развоја - истакао је Мићић.
Осим Града Бијељина, Сајам је подржала и општина Лопаре.
- Подржали смо организацију Сајма "Све за кућу" и веома нам је драго што је данас представљено богатство ове регије и надам се да ће овај Сајам прећи у традиционалну манифестацију - изразио је очекивање начелник општине Лопаре Радо Савић.
На Сајму се представљају 34 излагача, од којих су 90 одсто домаћи привредници.
- Ово је идеална прилика да бијељинска привреда покаже своје могућности и представи грађанима потенцијал предузећа из Бијељине и окружења. Надамо се да ће овај сајам показати колико је привреда у нашем Граду напредовала у протеклих неколико година - навео је власник "Стеко центра" Миленко Стевановић, који је главни спонзор ове манифестације.
Организатори Сајма истичу да им је циљ био да окупе излагаче који се баве уређењем ентеријера и екстеријера на једном мјесту и тако им омогуће међусобне пословне контакте, али и домаћем тржишту представе понуду домаће индустрије и сектора услуга у овој области.
- Драго нам је што смо успјели да попунимо простор од 1000 метара квадратних са квалитетним излагачима, међу којима су, осим домаћих привредника и фирме из Мађарске и Данске - навео је члан Организационог одбора Сајма Марко Вукићевић.
Посјетиоци имају прилику да виде најновије трендове које домаће компаније пласирају на европским тржиштима. На Сајму своје производе и услуге представљају реномиране компаније из БиХ и региона које се баве производњом намјештаја, керамике, столарије и украсних предмета, као и грађевинске компаније, архитектонски и дизајнерски студији, осигуравајућа друштва и агенције за трговину некретнинама. 
Међу излагачима су фирме "Стеко центар", "Мега дрво", "Новоформ", "Мост", "Медиком", "Фалкон", "Јоргос", "Мега пласт", Дирекција за изградњу и развој града, као и друга многобројна успјешна предузећа.
За посјетиоце су осигурани попусти од 10 до 20 одсто, а улаз на Сајам је бесплатан.
Генерални покровитељ је компанија „Стеко Центар“, подршку су дали Град Бијељина и Општина Лопаре, а медијски спонзор је БН телевизија.