Документи

Новости

Сајам вјенчања у Бијељини

17.03.2017
slika

Регионални сајам вјенчања "Wedding Weekend Bijeljina 2017" одржаће се 8. и 9. априла у Етно-селу "Станишићи", у свечаном салону "Москва", најављено је на јучерашњој конференцији за медије.
Овај сајам, настао је из идеје да уочи сезоне свадби будућим младенцима омогући најбољу припрему за њихово вјенчање, као и да на једном мјесту окупи аутентичне излагаче који ће пружити праве савјете, представити квалитетне производе и све услуге неопходне за организацију савршеног вјенчања.
- Један од проблема са којим се сусрећу све локалне заједнице и цијела Република Српска јесте проблем заснивања и одржавања породице. Посљедица тога је, свакако и огроман пад наталитета и тенденција све мањег броја становништва Републике Српске. Због тога смо ријешили да, на свој начин подстакнемо младе да заснују породицу и да се вјенчају - истакла је портпарол Сајма Сања Трифковић.
У оквиру Сајма планирано је и организовање округлог стола на тему "Значај и улога породице у савременом друштву" о којој ће разговарати еминентни стручњаци из области науке, образовања, те представници српске православне цркве и невладиног сектора.
Покровитељи догађаја су Град Бијељина и општине Угљевик и Лопаре.
Пријатељ догађаја је компанија М-тел, а сајам подржавају и Регионална привредна комора Бијељина и Здравствена установа "Кућа здравља". Генерални медијски покровитељ је РТВ БН.