Документи

Новости

„Металоградњи“ потребни стручни радници

23.01.2017
slika

Предузеће „Металоградња“ из Којчиновца, у близини Бијељине, успјешно се бави израдом ПВЦ и АЛУ столарије, својим производима покрива тржиште БиХ, Србије, Црне Горе и Европске уније, а купци њихових производа су из Аустрије, Њемачке, Белгије, Швајцарске и Француске. Тренутно око 50 до 60 одсто производње пласирају у извоз , а ово предузеће на годишњем нивоу има промет од око три милиона конвертибилних марака.
Тренутно тридесет запослених ради у једној хали, а истовремено се гради и нова хала у продужетку тог објекта, за проширење капапцитета производних погона, тако да ће већ у фебруару бити мјеста за нове раднике.
Власници предузећа, Бојан и Младен Малишановић, обојица машински инжењери, истичу да током цијеле године на Заводу за запошљавање имају отворен конкурс за пријем нових радника, јер сматрају да су им увијек потребни стручњаци.
- У нашој фирми увијек има посла за раднике који хоће да раде и напредују. Током цијеле године тражимо комерцијалисте, инжењере и раднике у монтажи. Организујемо и преквалификацију и дообуку радника - наводе власници „Металоградње“.
Ово предузеће постоји од 2005. године и примјер је успјешне породичне фирме.
- Репроматеријал увозимо из Њемачке и користимо њихову технологију. Не израђујемо само класичне прозоре и врата већ и стаклене и алу-бонд фасаде за модерније и веће објекте. Свој рад смо базирали на квалитету и реалној цијени за квалитет који пружамо - истичу Малишановићи.