Документи

Јавни позиви, конкурси, огласи

Јавни позив за доставу пројектних приједлога за кориштење средстава Chаllenge фонда

05.03.2018
slika

Уколико сте предузетни и иновативни, препознајете могућности и прилике за развој нових производа, услуга или унапређење постојећих процеса, којима можете унаприједити своје пословање или омогућити приступ ширим друштвеним групама, онда Challenge фонд представља правог партнера за сарадњу и подршку у реализацији ваших иновативних идеја.
Износи средстава из Challenge фонда који могу бити додјељени прихватљивим корисницима:
- за Старт ап који су регистровани најмање 6 мјесеци и не старије од 2 године до дана објаве овог позива (28.02.2018. године), максималан износ гранта је 10.000 евра
- за привредне/пословне субјекте старије од 24 мјесеца, максималан износ гранта је 30.000 евра

Апликанти морају обезбједити минимално властито учешће од 50% укупне вриједности предложеног пројекта. Период имплементације пројекта не може трајати дуже од 12 мјесеци. Све предложене пријаве биће оцијењене у складу са три основна критерија:
1. Иновативност пословне идеје
2. Изводљивост и одрживост пословне идеје
3. Друштвена корист

Апликације на овај позив морају бити поднесене у електронској форми у складу с упутствима која се налазе у документу Водич/Смјернице за апликанте. Овај документ је саставни дио Апликационог пакета којег можете преузети овдје, а у којем се поред споменутог водича налазе и упутства за аплицирање на електронски систем за аплицирање и евалуацију (eMSAE) као и офлајн апликациона форма (Word i Excel фајл) која служи као помоћ приликом припреме апликације. Само апликације достављене путем електронске форме, која се налази на www.c2c.ba ће бити узете у разматрање, док се штампане апликације или апликације достављене мејлом неће разматрати.

Рок за подношење апликација је 10. април 2018. године.

Детаљне информације на сљедећем линку.