Документи

Новости

Позоришна представа на поклон поводом 20. годишњице Микрофина

05.11.2017
slika
slika

Поводом двије деценије од оснивања, једна од водећих микрокредитних организација у БиХ „Микрофин“ је грађанима Бијељине поклонила позоришну представу „Цело тело ту ме боли“. Представу коју је по тексту Ежена Јонеска адаптирао и режирао Никола Пејаковић одиграли су глумци бањалучког Градског позоришта „Јазавац“ и у скоро два сата без престанка су изазивали смијех у препуној великој сали Центра за културу.
Представа је изведена у оквиру мини-турнеје бањалучког позоришта по цијелој БиХ, иза које стоји водећа микрокредитна организација „Микрофин“, која на овај начин обиљежава двије деценије од почетка рада.
Шеф бијељинске филијале „Микрофина“ Драгана Родић је нагласила да је „Микрофин“ велики поклоник позоришне умјестности и да је, поред редовног спонзорисања „Дана комедије“ у Бијељини, представа „Цело тело ту ме боли“ само дио турнеје по„Јазавца“  БиХ иза које стоји „Микрофин“:
- На овај начин желимо да захвалимо својим пословним партнерима и клијентима за дугогодишњу вјерност. Велики успјех „Микрофина“ је што смо током ових 20 година помогли бројним предузетницима и пољопривредницима да остваре своје потребе и финансијске циљеве, а притом смо сами као компанија расли профитабилно, здраво и на друштвено одговорним основама. Задовољство је прославити овако важан јубилеј у друштву клијената, сарадника и пријатеља овдје у Бијељини вечерас – навела је Драгана Родић, подсјећајући да „Микрофин“ има и редовне донаторске активности у локалним заједницама и да ће ово предузеће ускоро обрадовати најмлађе Бијељинце савременим дјечијим игралиштем.
Од 1997. године до данас, „Микрофин“ је одобрио више од двије милијарде конвертибилних марака кредита за становништво и привреду.
- За двадесет година пословања Микрофин је активно допринио развоју заједнице у којој послује кроз бројне инвестиције у културу, образовање и хуманитарне пројекте. Двадесету годишњицу обиљежавамо бројним донацијама, од којих се посебно истиче изградња дјечијих игралишта, али и бројне представе и концерти који ће до краја године бити организовани уз бесплатан улаз за публику – најављује Родићева.