Документи

Новости

Почела сезона купања у Бањи Дворови

05.06.2017
slika

На базенима Бање Дворови данас је почела туристичка сезона.
Базени ће бити отворени сваког дана од 10:00 до 19:00 часова, а цијена улазница није се мијењала и кошта пет марака за одрасле и три марке за дјецу. Цијена сезонске карте  износи 100 конвертибилних марака за одрасле и 50 КМ за дјецу.
Новост су жетони, који ће се куповати умјесто улазница и убацивати у апарате на улазу. Посјетиоцима базена ће бити доступне и лежаљке по цијени од 2 конвертибилне марке, а проблем недостатка хладовине, на који су се купачи жалили претходних година, ријешен је постављањем бројних сунцобрана. Од додатних садржаја и ове године на располагању су спортски терени, као и пекара, роштиљница, посластичарница, кафетерија и продавница. Базенски комплекс је покривен видео-надзором, а спасиоци који брину о безбједности купача су професори физичке културе обучени за овај посао и са прописаним лиценцама. Неће изостати ни школа пливања, у оквиру које је предвиђено неколико програма – од обуке дјеце до напредних курсева за краул, прсно, леђно и пливање делфин стилом до програма за предтакмичарске групе.
У Бањи Дворови изграђени су олимпијски, два рекреативна и два базена за дјецу, који се пуне термоминералном водом, а током сезоне базене посјети и до 70.000 посјетилаца.