Документи

Јавни позиви, конкурси, огласи

Јавни позив за предузећа са подручја Града Бијељина и општина Угљевик и Лопаре

10.05.2017
slika

Бесплатна обука предузећа о писању приједлога пројеката и изради пословних планова

Градска управа Града Бијељине у склопу Пројекта: “Унапређење пословног окружења сјевероисточног дијела Републике Српске“ организује бесплатне обуке о писању приједлога пројекта и изради бизнис планова. Пројекaт је подржан средствима Финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развоја у Републици Српској, чије је функционисање омогућено путем сарадње Министарства финансија Републике Српске, Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске, Инвестиционо-развојне банке Републике Српске, Европске уније и Развојног програма Уједињених нација (UNDP) у БиХ.

Предвиђене обуке ће бити одржане по сљедећем распореду:

- Обука о изради пословних планова 31. мај 2017. године
​- Обука о писању приједлога пројеката (Project Cycle Management) 02. 05. и 06. јун  2017. године

Све обуке ће бити одржане у просторијама Градске управе Града Бијељина (велика сала).

Циљ обука је да представници предузећа стекну и усаврше потребне вјештине неоходне да искористе доступне фондове и програме, као и друге облике финансирања.

Обука је намјењена власницима, директорима и запосленим у предузећима на територији града Бијељине и општина Угљевик и Лопаре. На обуци могу учествовати максимално два представника једног предузећа. Максималан број учесника/ца на обуци је 20 и позив за обуку ће бити отворен до попуњавања капацитета.

За учеснике семинара обезбијеђен је материјал у штампаној форми,  као и лагани ручак и освјежење.

Похађање обје обуке је обавезно за све учеснике.

Детаљан дневни ће бити достављен накнадно свима који се пријаве.

Сви заинтересовани могу се пријавити за обуку на e-mail адресу: [email protected], или [email protected] или на бројеве телефона 055 233-159 и 233-169, најкасније дo 26.05.2017.године, до краја радног времена. Предузећа која буду изабрана за учешће на обуци ће бити контактирана  27.05.2017.године. 

                                                                                            

 Број:02/14-057-1-71/17   

 Датум: 10.05.2017.године