Official web site of
City Bijeljina

Обука у ИнЦОР-у за коришћење дигиталних алата



У бијељинском Иновационом центру за одрживи развој (ИнЦОР) почео је још један циклус бесплатне обуке за представнике малих и средњих предузећа и самосталних предузетника. Шеснаест полазника обуке стиче знања о вордпресу (wordpress), односно, веб-дизајну. 
 
Ова обука има за циљ подржавање МСП-а и самосталних предузетника на подручју Града Бијељина који желе да уведу коришћење дигиталних алата и опреме са циљем дигиталне трансформације кроз унапређење сопствених процеса рада и производње, отварања нових пословних могућности и тржишта, те јачања отпорности на ризике и спољне утицаје. Кроз ову подршку директно ће се повећати конкурентност малих и средњих предузећа и предузетника, повећати продуктивност и омогућити бржи економски раст.
- У тренутку када се цијели свијет сели у он-лајн простор, дигитализација је један од важних предуслова за успјешно пословање у складу с временом и конкурентност привреде на тржиштима. Дигитализација је потребна без обзира којим бизнисом се бави предузеће или предузетник, јер он-лајн свијет пружа могућности примања плаћених наруџбина, заказивања састанака или консултација, комуникације са потрошачима или презентације и промовисања свог бизниса - поручују из ИнЦОР-а.

Обука ће трајати 40 часова, а сваки полазник ће бесплатно добити свој под-домен у трајању од 12 мјесеци, како би могао у сваком моменту радити на својој интернет-страници и презентовати свој бизнис.
Обуку изводе представници предузећа "387 Солушнс" (387 Solutions).