Official web site of
City Bijeljina

Попуст за Семберце на Златибору

ПОПУСТ ЗА СЕМБЕРЦЕ НА ЗЛАТИБОРУ

 

Туристи са подручја Града Бијељина ће имати попуст од пет до двадесет одсто на смјештај и услуге у хотелима "Палисад", "Идила", "Мир", Специјалној болници "Чигота", Одмаралишту "Дунав", Коначишту ТО "Златибор", Породичном хостелу "Златибор", Апартманском насељу "Краљеви конаци", Апартманима "Бохемиа" и "Бохемиа цетар", као и у вилама "Пина" и "Видиковац". Ове погодности за туристе из Бијељине су, између осталог, предвиђене Протоколом о сарадњи између Туристичке организације "Златибор" и Града Бијељина који су данас у Бијељини потписали директор ТО "Златибор" Арсен Ђурић и градоначелник Бијељине Мићо Мићић.

Протоколом је, такође, договорено да ТО "Златибор" и Град Бијељина сарађују на промоцији туристичке понуде златиборског краја на територији Града Бијељина, односно, туристичке понуде Семберије на Златибору, као и подршка у образовању и обуци туристичких радника у Граду Бијељина.

Приликом потписивања Протокола, истакнуто је да постоји обострана заинтересованост за сарадњу у области туризма:

- Град Бијељина је претходних година постао значајна туристичка дестинација, али још увијек има простора за унапређење квалитета у овој области. Златиборци имају огромно искуство у туристичкој привреди и од њих можемо много да научимо, па вјерујем да ће сарадња око које смо се данас договорили бити на обострану корист, изразио је своје очекивање градоначелник Мићић.

- Златибор сваке године биљежи раст броја гостију, а међу њима је све више и туриста из Републике Српске, односно Бијељине. Гости из Бијељине никад неће бити странци на Златибору, истакли су предсједник ТО "Златибор" Арсен Ђурић и представник менаџмента хотела "Палисад" Катарина Цицовић.