Official web site of
City Bijeljina

Завршена још једна бесплатна обука о дигиталном маркетингу у ИнЦОР-у




Уручењем сертификата у Иновационом центру за одрживи развој (ИнЦОР), званично је завршена бесплатна обука из области дигиталног маркетинга „SEO copywriting  и оптимизација интернет странице“, коју је, у име Градске управе, организовао Одсјек за локални економски развој и европске интеграције Града Бијељина.
 
- Од оснивања, у фебруару текуће године, ово је четврта обука на тему дигитализације коју смо успјешно завршили у ИнЦОР-у и у њој је учествовало 16 полазника из јавних институција и приватног сектора, којима смо данас уручили сертификате. У досадашњим обукама у ИнЦОР-у учествовала су 62 полазника. Циљ нам да унаприједимо њихове капацитете за повећање ефикасности и проширивање пословања, као и за потенцијално отварање нових радних мјеста - истакла је шеф градског Одсјека за локални економски развој и европске интеграције Анкица Тодоровић.
 
Тодоровићева је нагласила да учешћем у обукама у ИнЦОР-у полазници стичу нова, савремена знања и вјештине, у складу са захтјевима тржишта, те на тај начин унапријеђују своје пословање. Такође, коришћењем савремених алата и опреме, са циљем дигиталне трансформације кроз унапријеђење сопствених процеса рада и производње, отварају им се нове пословне могућности и тржишта.
 
- Након завршетка обука, спровели смо анкету полазника о знању и искуству стеченом кроз обуку, као и о квалитету предавача и обуке, и добили смо веома добре оцјене у свим областима, а њихови приједлози су нам значајни и за рад ИнЦОР-а у будућности. Након завршетка периода годишњих одмора, 8. и 9. септембра, у ИнЦОР-у ћемо одржати Иновациони изазов „БИЈЕЉИНА STARTUP DRILL 2022“. Јавни позив и образац за пријаву на Иновациони изазов ће бити објављени на сајтовима Града Бијељина у јулу 2022. године, а заинтересовани ће о објављивању Јавног позива бити обавијештени путем сајта и друштвених мрежа Града Бијељина, као и путем медија - додала је Тодоровићева.
 
Обуку „SEO copywriting  и оптимизација интернет странице“ реализовали су стручњаци из агенције „Web studio“ Мостар, који имају преко десет година искуства у дигиталном маркетингу, са преко 400 остварених пројеката и клијентима у БиХ и иностранству, те предају на Академији дигиталног маркетинга.