Official web site of
City Bijeljina
Интернет страница investinbijeljina.org је у припремној фази.

Италијани отварају фирму у Бијељини и запошљавају 100 радникаФирма „Севенпул“ у власништву италијанских инвеститора, која ће се бавити производњом мајица, 11. марта ове године почиње са радом у Бијељини.
- На овај начин у нашем Граду биће отворена нова радна мјеста што је од великог значаја за нашу локалну заједницу. На почетку ће бити запослено око петнаест радника, а очекујемо да ће ова фирма у наредном периоду да се шири и да ће у току године бити запослено око 100 радника - навео је градоначелник Бијељине Мићо Мићић, додајући да ће Градска управа пружити сву неопходну подршку за рад овој фирми, у складу са могућностима и законским овлашћењима.
Он је најавио да ће „Севенпул“, чије сједиште је у Хасама, добити техничку помоћ од градског Одсјека за локални економски развој и европске интеграције.
- Задовољство нам је што нас је градоначелник данас угостио и пружио нам подршку. Веома смо задовољни како је текла процедура приликом отварања фирме јер смо успјели да врло брзо завршимо све потребне кораке, као и сарадњом са Заводом за запошљавање приликом избора радника. Надамо се да ћемо до краја године успјети да остваримо наш циљ и да у погону у Бијељини запослимо око стотину радника - истакао је власник фирме Алесандро Караро, додајући да је „Севенпул“ чланица Групе „Бенетон Олимпиас“.