Official web site of
City Bijeljina

Божидар Маљковић гост петог Пословног форума менаџера у Бијељини



Божидар Маљковић, предсједник Олимпијског комитета Србије и један од најуспјешнијих кошаркашких тренера у Европи биће један од предавача на петом Пословном форуму менаџера 19. и 20. марта у Бијељини. Дугогодишње искуство у начину вођења тимова, раду и селекцији талената као и стварање побједничке атмосфере у тиму су теме о којима ће говорити Маљковић у свом предавању под називом „My way“. Учесници форума ће имати прилику да након предавања гледају разговор “1 на 1” између познатог новинара Горана Милића и Божидара Маљковића.
Радо виђен гост и дугогодишњи пријатељ Пословног форума менаџера, др Драгана Ђермановић, ове године долази на Форум да учесницима представи значај дигиталне трансформације - континуираног процеса који није увек једноставан, али без којег пословање у свијету више није могуће. Наслов њеног предавања је „Дигитална трансформација. Прича о теби. И Теби. А и о теби.



- Дигитална трансформација многима звучи језиво, готово као хорор филм који би најрадије преспавали. Погрешно је да због неразумијевања технологије занемаримо њен значај и утицај на човека, па опет тај тренутни страх и несигурност коче нас на сваком кораку. Кроз предавање ћемо заједно сецирати друштво, бизнис и технолошке трендове. Заједно ћемо разумјети зашто се око нас све мијења, зашто се мијења невјероватном брзином и без обзира на наше негодовање; како је могуће имати глобално успјешан бизнис без производа, без канцеларије и без запослених и зашто онда неки од нас који све то имамо, упорно тапкамо у мјесту - навела је др Ђермановић.
Форум поново у Бијељину доводи угледне домаће и регионалне стручњаке из области лидерства, менаџемента, људских ресурса, комуникација, лобирања, иновација и економије, али и успјешне менаџере из јавног и приватног сектора Босне и Херцеговине и региона.
Више информација о пријави за учешће на Пословном форуму менаџера можете пронаћи на сајту www.proeduca.net или путем телефона +387/63 289-105.