Official web site of
City Bijeljina
Интернет страница investinbijeljina.org је у припремној фази.

Бијељина на 41. сајму туризма у БеоградуТуристичка организација Бијељине представила је туристичке потенцијале Града Бијељина на Сајму туризма у Београду, у оквиру штанда Републике Српске.
Током два дана посјетиоцима Сајма представили су се и Етно-село Станишићи, ресторан ,,Ловац“, Хотел ,,Дрина“, пекаре ,,Бодакско“ и ,,Лазић“, ресторан ,,Монако“.
Директор Туристичке организације Радослав Ђокић навео је да је у Бијељини у прошлој години било 6,8 одсто више туриста него 2017. године.
- Међународни сајам туризма у Београду одржан је од 21. до 24. фебруара, а ми смо се представили током прва два дана. Циљ нам је био да што више људи чује и види шта су све припремили бијељински и семберски домаћини, угоститељи, хотелијери, као и организатори културних дешавања која, из године у годину окупљају публику најразличитијих доба и сфера интересовања. Бијељина највише привлачи госте својом гастрокултуром и манастирима, као и тиме што се налази на двије ријеке - Сави и Дрини. 
Туристичку понуду општина и градова у Републици Српској ове године представиле су и туристичке организације Бањалуке, Приједора, Вишеграда, Козарске Дубице, Лакташа, Зворника, Теслића, Билеће, Милића, Новог Града, Трнова, Модриче, Фоче, Источног Сарајева.