Official web site of
City Bijeljina
Интернет страница investinbijeljina.org је у припремној фази.

Вијек од оснивања Ловачког удружења „Семберија“Ловачко удружење „Семберија“ из Бијељине ове године обиљежава јубилеј - 100 година постојања. Удружење газдује са 42.000 хектара ловишта, у којем је распрострањена ситна дивљач – зец и фазан, али и срнећа дивљач која је претходних година, уз правилно гајење и заштиту, достигла 1.100 јединки.
- Ови бројеви су за многе само мисаона именица, јер су ловишта након ратних дешавања, у цијелој Семберији и шире, без срнеће дивљачи. Ловци Семберије из властите фазанерије сваке године у ловиште унесу више од 5.500 јединки фазана различите старости, који се још неко вријеме хране у волијерама ловачких секција, док се привикну на услове живота у природи - наводе у Удружењу.
У протеклој години ловци су изградили стотину високих чека и осматрачница које су распоређене у свих 17 ловачких секција, а у октобру су купљене три ловачке куће секцијама Љељенча, Дворови и Амајлије, које су укњижене као власништво Ловачког удружења „Семберија“.
- У ловиште се сваке године изнесу четири тоне хималајске камене соли, у око 300 солила у свим ловачким секцијама. Ту су и бројна хранилишта за дивљач која су намјенски изграђена у зимовницима, а која ловци свакодневно надгледају. У свим ловачким секцијама ископана су и појила, како би у сушном периоду дивљачи била доступна вода - појаснили су у овом удружењу.
За наредни период у плану је монтажа двије набављене аутоматске хранилице, чија ће коришћење бити праћене током цијеле године, а циљ је да овакве хранилице буду постављене у свим секцијама.
- Осим ефикасне ловочуварске и стручне службе, на располагању нам је десет ловачких камера које по потреби постављамо на различита мјеста. Важно је истаћи залагање свих љубитеља лова, али бисмо нагласили имена двојице људи који уз сараднике успјешно воде Ловачко удружење„Семберија“ - предсједнику Удружења Василију Савићу и предсједнику Скупштине Ловачког удружења „Семберија“ Мићи Мићићу - нагласили су у Удружењу. 
 У личној карти Ловачког удружења, које по годинама старости ове године је  навршило пуних сто година,  стоји написано да окупља 17 ловачких секција  са подручја Семберије, а свака од њих броји око хиљаду чланова.  Те давне 1919. године, под окриљем шумске управе основано је Ловачко удружење првобитно названо  „Подриње“ да би   се касније преименовало у назив  „Семберија“.