Official web site of
City Bijeljina

26 година развоја компаније „ИЦМ“



Од самог оснивања бијељинска Компанија „ИЦМ“  је опредијељена да побољшава квалитет свих аспеката живота кроз здравље људи, јер како истиче васник компаније др Никола Росић, специјалиста ортопедије и трауматологије, најважнији циљ им је да помогну људима да се боље осјећају и да дуже и здравије живе.
Компанија „ИЦМ“ у свом саставу има Специјалистичку ортопедску ординацију „Др Росић“, Апотеке „Росић“ и Велепродају лијекова.
Др Никола Росић отворио је прву приватну апотеку у Бијељини 1993. године, а вођена стручним и преданим радом, Компанија данас има ланац од 16 апотека у Бијељини, Угљевику, Лопарама и Бањалуци.
У савремено опремљеном објекту Специјалистичке ортопедске ординације „Др Росић“ површине 1000 квадратних метара, смјештено је осам ординација, дијагностички центар, рентген, лабораторија, апарат за мјерење остеопорозе и Клуб корективне гимнастике за дјецу и одрасле.
Медицински тим тренутно броји седам чланова, а ускоро очекују и појачање. Ортопедска ординација има консултантску службу, а у оквиру ње су ангажовани интерниста, радиолог, дерматолог, неурохирург, пластични хирург, спинални хирург, психијатар, судски вјештак и стручњаци из других облика медицине.
У циљу да помогну људима покренули су и Центар за стопала у оквиру Ортопедске ординације.
- Радимо са дјецом најранијег узраста, па до наших најстаријих суграђана. Код дјеце, током раста, нарочито у доба поласка у школу, као и у адолесцентно доба, усљед поремећаја односа равнотеже оптерећења стопала и снаге мускулатуре долази до спуштања лукова стопала што може да доведе до субјективних тегоба. Код одраслих особа долази и до спуштања попречних лукова стопала - наводе у овом Центру, додајући да све ране интервенције могу да поштеде особу потешкоћа нормалног кретања у будућности.
План ове Компаније је да ускоро отворе и апотеку у Сарајеву, као и у сваком граду Републике Српске.
У Бијељини ће ускоро оворити и Амбуланту породичне медицине у Улици српске добровољачке гарде.