Official web site of
City Bijeljina

Енергетски дани Бијељина 2016

Градска управа Града Бијељина – Одсјек за локални економски развој и европске интеграције у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација (UNDP) по први пут организују манифестацију ''Енергетски дани Бијељина 2016'', која ће се одржати 28. новембра 2016. године у хотелу „Дрина“ у Бијељини.

Град  Бијељина је један од потписника иницијативе „Споразум Градоначелника“  која окупља локалне самоуправе цијеле Европе чији је циљ борба против климатских промјена. Ова манифестација ће бити организована у сврху промоције поменуте инцијативе и одрживог управљања енергијом. У програму ће учествовати стручњаци из земље и иностранства, а циљ манифестације је подизање свијести о обновљивој енергији и енергетској ефикасности, промоција паметног кориштења енергије, размјена знања и искустава.

У оквиру манифестације планира се организација слиједећих активности:-Сајам енергетске ефикасности - планирана је организација штандова накојима ће домаће и стране фирме представити примјер добре праксе изенергетске ефикасности;

-Конференција и панел дискусија - предвиђено је одржавањепрезентација и панел дискусија о актуелним темама из области енергетске ефикасности

Контакт особа за све информације:Огњен Гаврић, Самостални стручни сарадник за управљање енергијом у Одсјеку за локални економски развој и европске интеграције при Кабинету градоначелника, e-mail: [email protected], контакт телефон: +387 55 233 159.