Документи

Новости

Зират Банка почела са пословањем и у Семберији

13.04.2018
slika
slika

У Бијељини је отворена филијала Зират Банке, чиме је мрежа пословница ове банке у БиХ достигла број од 32 филијале.
Према ријечима руководећег кадра ове банке, пословну мрежу су проширили на Семберију, са намјером да подрже домаће привреднике и да грађане Бијељине увјере да се политика Зират банке огледа у дугорочном плану да остане на овим просторима, на услузи својим корисницима.
- Потенцијал Бијељине у области економије је веома битан за ову регију, а и само име наше банке у преводу значи привреда - истакао је генерални директор Зират Банке Али Риза Акбас.
Филијала Зират банке је смјештена у Улици Николе Тесле у центру Града, са тренутно шест запослених службеника и разноврсном понудом квалитетних услуга.
- У овој банци све каматне стопе су фиксне, а процедуре за одобравање кредита су веома поједностављене и брзо се завршавају, тако да клијенти за врло кратко вријеме добијају жељене кредите. У понуди имамо све врсте банкарских производа, а веома је повољна дјечија штедња, са изузетним каматним стопама - појаснио је директор филијале Милан Топаловић.
Према ријечима шефа Кабинета градоначелника Бијељине Милета Пејчића, који је присуствовао свечаном отварању Филијале Зират Банке, сваки нови правни субјекат који отвара или проширује своју дјелатност је добро дошао у овај Град,  јер је то показатељ да има простора за даљи развој тржишта капитала у Бијељини.
- Желимо да конкуренција банака у нашем Граду допринесе да што јефтинији капитал дође до наших пословних субјеката. Такође, ова банка ће отворити нова радна мјеста у Бијељини, што је од изузетног значаја - истакао је Пејчић, додајући да Градска управа жели да се ова банка квалитетом избори за што бољу позицију у банкарском сектору.