Документи

Новости

Дводневни Пословни форум менаџера у Бијељини

26.03.2018
slika

У Бијељини ће 28. и 29. марта бити одржан Пословни форум менаџера који ће окупити врхунске менаџере у области  менаџмента, економије, јавне управе и спорта.
Циљ Форума, у организацији Центра за едукацију „Проедука“ је пружање директне подршке управљачком кадру кроз едукацију, презентацију и промоцију нових трендова и кретања, те увезивање најспособнијих менаџера из региона. Савремени концепти менаџмента засновани су на управљању на темељу знања, информација и иновација, а управо су иновације, мегатрендови и микротрендови на тржишту и бизнису, теме предавања и панел дискусија на четвртом Форуму менаџера, поручују организатори.
О менаџерима треће генерације, економији дијељења, економској дипломатији, пројектном вођењу, менаџменту 3.0, иновативним компанијама и иновацијама, говориће др Драгана Ђермановић, Владимир Вулић, Бране Грубан, Бранимир Бркљач, Дејан Томашевић, Миленко Гудић, Душко Крсмановић и други. Осим предавања, током Форума биће организоване и панел дискусије на којима је, између осталих, најављено и учешће градоначелника Бијељине Миће Мићића, Брчког Синише Милића, Зворника Зорана Стевановића, Милоша Стевановића („Стандард Груп“), Биљане Марковић („Хемофарм“) и Роберта Чобана („Колор Прес Груп“).
Мјесто одржавања Пословног форума менаџера је хотел Рас у Етно-селу „Станишићи“, са почетком у 10:00 часова првог дана и у 9:30 часова другог дана.