Документи

Новости

У Бијељини ускоро Сајам за дјецу и породицу

26.10.2017
slika

У спортској сали у кругу некадашње фабрике „Зенит“ у Бијељини 18. и 19. новембра биће одржан „Сајам за дјецу и породицу 2017“. Овај дводневни догађај у цјелини ће бити намијењен дјеци и породици, а обухватиће програме са мноштвом образовних и спортско-забавних садржаја. 
Сајам за дјецу и породицу састојаће се из више тематских цјелина, а биће уприличени излагачки простор, фестивалски програм и спортски полигон. Посјетиоци ће моћи да уживају у представама, концертима, такмичењима, предавањима и радионицама.
Фестивалски дио је предвиђен за представљање вртића, школа, удружења и клубова, чији ће малишани представити своја умијећа. Уз дружење и игру, дјеца ће бити у прилици да се упознају и са радом јавних служби, а удружења које се баве заштитом права дјеце и породице даваће савјете и организоваће предавања и радионице за родитеље. 
Организатори Сајма „Медија Плус Гроуп“ најављују да ће на једном мјесту бити представљено више од 40 излагача, укључујући произвођаче и дистрибутере дјечје хране, одјеће, обуће, опреме, козметике, играчака, вртића, школе страних језика, издавачких кућа, књижара, али и телекомуникационе оператере, апотеке, банке, осигуравајуће куће, ауто‐куће и туристичке организације.
Уз дводневну забаву и едукацију, посјетиоци ће добити и бројне поклоне, сајамске попусте, снижене уписне чланарине за школе страних језика, акцијска издања дјечјих књигa, као и мноштво других изненађења. 
Улаз на Сајам биће бесплатан, а почасни покровитељ ове манифестације је Градска управа Града Бијељина.

Фотографија: Извор интернет