Документи

Новости

Отворена филијала ББИ банке у Бијељини

29.06.2017
slika
slika

Свечаним пресијецањем врпце, јуче је у Бијељини отворена филијала ББИ (Босна бенк интернешнл – Bosna Bank International). Бијељинска филијала је 32. филијала ове банке у БиХ и прва је банка у Бијељини која ће у свом пословању примјењивати принципе исламског банкарства.
- Долазак страних компанија има велики значај за Град Бијељину. Отварање нових филијала банака доводи до јачања конкуренције у финансијском сектору, чиме се утиче на остале банке да смањују каматне стопе, а самим тим пружају повољније кредите грађанима Бијељине. Наш град је отворен за долазак нових предузећа, чиме се повећава број радних мјеста и смањује незапосленост младих образованих људи, али и подстиче њихов останак на овим просторима – истакао је предсједник Скупштине Града Бијељина Славиша Марковић након што је са директором ББИ банке Амером Буквићем свечано означио почетак рада бијељинске филијале ове банке.
Директор сектора за односе са правним лицима ББИ банке Един Бркић је појаснио шта ова банка нуди грађанима Семберије.
- Већ годину и по дана имамо клијенте у Бијељини и зато смо се одлучили да отворимо филијалу у вашем граду. Нудимо повољне изворе финансирања од стране власника, али и од стране банака из Турске. Не само да дајемо кредите, већ и активно учествујемо у развоју привреде примјењујући принципе исламског банкарства што је новост на тржишту финансијских услуга у Бијељини. По искуствима корисника, имамо једну од најбољих ем-бенкинг и и-бенкинг (m-banking, е-banking) услуга у БиХ, којим смањујемо редове и гужве у банкама, а грађанима олакшавамо плаћање путем модерних електронских система – нагласио је Бркић.
Филијала ББИ банке је у Улици Гаврила Принципа 12, радно вријеме је од 08:00 до 16:00 часова, суботом од 09:00 до 13:00 часова.