Документи

Новости

За викенд први Сајам „Све за кућу“

13.06.2017
slika

Први регионални сајам намјештаја, уређења ентеријера и екстеријера, технике и пратеће индустрије  „Све за кућу“ биће одржан у Бијељини 17. и 18. јуна 2017. године у хали у непосредној​ близини кружног тока између Павловић-пута и обилазнице око Бијељине.
Организатори Сајма истичу да им је циљ да окупе излагаче који се баве уређењем ентеријера и екстеријера на једном мјесту и тако им омогуће међусобне пословне контакте, али и домаћем тржишту представ​е​ понуду домаће индустрије и сектора услуга у овој области.
Најављено је и ​да ће посјетиоци имати прилику​ да​ вид​е​ најновије трендове које домаће компаније пласирају на европским тржиштима.​ На ​Сајму ће своје производе и услуге представити реномиране компаније из БиХ и региона које се баве производњом намјештаја, керамике, столарије и украсних предмета, као и грађевинске компаније, архитектонски и дизајнерски студији, осигуравајућа друштва и агенције за трговину некретнинама. Сајам ће бити добра прилика да се види да постоје​ и​ фирме које желе да запосле добре стручњаке, али и људе који желе да уче и професионално се развијају са њима.
За посјетиоце су ​осигурани попусти од 10 до 20 одсто, а улаз на Сајам је бесплатан.
Отварање Сајма је 17. јуна од 11:00 часова.
Генерални покровитељ је компанија „Стеко Центар“, подршку су дали Град Бијељина и Општина Лопаре, а​ ​медијски спонзор је БН телевизија.