Документи

Јавни позиви, конкурси, огласи

ГРАНТОВИ: Побољшање конкурентности у сектору перадарства

05.05.2017
slika

USAID/Sweden Пројекат развоја тржишне пољопривреде II (ФАРМА II) позива квалифициране произвођачке организације да доставе захтјеве за додјелу бесповратних средстава за побољшање конкурентности у сектору перадарства, те на тај начин допринесу успостављању конкурентног пољопривредног сектора.

Захтјеви морају бити достављени електронски, путем е-маил адресе [email protected] и у штампаној форми у један од уреда USAID/Sweden FARMA II пројекта (Сарајево, Тузла или Бања Лука), не касније од 16:00 сати, на дан 29. маја, 2017. године. Апликанти треба да прате упутства за аплицирање представљена у РФА документу.

USAID/Sweden FARMA II ће организовати информативне састанке на којим ће се заинтересованим организацијама пружити све информације и упутства за подношење захтјева за бесповратна средства. Све заинтересоване организације се позивају да присуствују једном од ових састанака (долазак потврдити путем е-маила [email protected] до 5. маја у 11:00 сати). Позив није отворен за индивидуалне пољопривредне произвођаче (физичка лица).

Све детаљне информације можете наћи на сљедећем линку:
www.farmabih.ba/bs/press/grantovi-poboljsanje-konkurentnosti-u-sektoru-peradarstva/154