Документи

Јавни позиви, конкурси, огласи

USAID/Sweden FARMA II - Услуге подршке за агробизнис/АгМЕНТОР

24.02.2017
slika

USAID/Sweden FARMA II позива домаће непрофитне, профитне и невладине организације, образовне институције или пружаоце пословних развојних услуга, да предају пројектне приједлоге за пружање услуга подршке за агробизнис / АгМЕНТОР.

Сврха ове активности јесте да се повећа квалитет, распон и приступ услугама подршке за агробизнисе у БиХ. Циљ је да се пилотира успостављање виртуелне и физичке мреже, која ће повезати и подржати услуге подршке агробизнисима.

Заинтересоване организације, легално регистроване и препознате у складу са законима БиХ, могу преузети информације о пројекту путем сљедећег линка:

РФП 006 2017 - Услуге подршке за агробизнис / АгМЕНТОР  (документ је доступан само на енглеском језику!)
РФП документација укључује: Упутство за понуђаче, захтјеви за подношење пројектних приједлога, те детаљан опис посла. Све информације су дате само на енглеском језику.

НАПОМЕНА ВЕЗАНА ЗА БУЏЕТ: Молимо вас да на укупне трошкове плата и надокнада зарачунате додатних 2% на име трошкова осигурања ангажованог особља. Ова пракса је обавезна за све подуговараче.

РОК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ
Пројектне приједлоге треба доставити путем емаил-а ([email protected]) и лично / поштом у један од канцеларија USAID/Sweden FARMA II пројекта, најкасније до 16:00 сати 22. марта 2017. године. Писмени упити везани за овај позив могу се доставити путем емаил-а [email protected]  до 16:00 сати 7. марта 2017. године, након чега неће бити могуће постављати додатна питања. Сва појашњења и упутства ће бити достављана путем емаил адресе [email protected].

ИНФОРМАТИВНИ САСТАНАК
USAID/Sweden FARMA II пројекат ће 9. марта 2017. године у 10:00 сати за Лот 1 и 14:00 сати за Лот 2 организовати информативне састанке, на којем ће се моћи добити потребна појашњења о опису посла, те ће заинтересованим понуђачима бити дата упутства за подношење пројектних приједлога. Ови састанци ће се одржати у уреду пројекта у Сарајеву, на адреси Фра Анђела Звиздовића 1, торањ Б, 18-ти спрат. 

Уколико сте заинтересовани да учествујете пошаљите потврду учешћа до 7. марта 2017. године. 

USAID/Sweden FARMA II очекује да ће рад на овој активности почети у априлу/мају 2017. године и да ће бити завршен најкасније до јуна/јула 2018. године.