Документи

Новости

Отворен „Тропиков“ супермаркет - нови концепт трговине

27.12.2016
slika
slika

Домаћи трговачки ланац „Тропик“ отворио је на Павловића путу свој 51. супермаркет. Нови продајни објекат је донио савремени концепт трговине на мало, али и 111 нових радних мјеста.
- Наша замисао је, прије свега, била да за наше купце створимо пријатан простор у којем ће се заиста осјећати као код куће и који ће представљати спој маркета, тржнице и ресторана у једном и отварањем овог објекта у Бијељини добила је свој коначан облик - истакла је портпарол „Тропика“, Александра Марковић.
Она је истакла да је, поред стандардне понудe супермаркета, купцима на располагању и разноврсни гастрономски специјалитети, за шта се користе најсавременије технике припремања јела на овим просторима, а ту је и ђус-бар са свјеже цијеђеним воћним соковима.
- Сигурни смо да ће наши купци уживати у разноврсности укуса и мириса јела и сокова припремљених од свјежих и најквалитетнијих намирница - навела је Марковићева.
Портпарол „Тропика“ је као новост у понуди супермаркета у Бијељини издвојила и простор намијењен за боравак дјеце док родитељи обављају куповину у којем раде педагози, као и „Гарденију“ - простор за продају цвијећа и артикала за домаћинство.