Документи

Новости

Нови тржни центар у предграђу Бијељине

22.12.2016
slika
slika

У Патковачи је данас отворен тржни центар „Спектар“, површине око 4.000 метара квадратних,  у оквиру кога се налазе супер-маркет, апотека, књижара, банка и ресторан са играоницом за дјецу. Отворене су и ветеринарска ординација, као и пољопривредна апотека, а будућности је планирано и отварање занатских радњи, као и других радњи са разним садржајима.
- Мјештани Патковаче добили су савремен тржни центар, изграђен по најмодернијим стандардима. Циљ нам је био да ову Мјесну заједницу приближимо Граду, јер Патковача већ одавно није село, већ приградско насеље - истакао је власник новоотвореног тржног центра Ђорђе Славињак, домаћи привредник.
Изградња објекта је трајала 13 мјесеци, а инвеститор сматра да је све реализовано баш онако како је планирано.
Тржни центар „Спектар“ постаће ново мјесто окупљања, куповине и забаве, за све мјештане Патковаче, Бијељине и шире, што ће омогућити привредни и друштвени развој Семберије.
- Овај пројекат има вишеструки значај за Бијељину, јер омогућава повећање броја радних мјеста, проширење пословања домаћим предузетницима, а самим тим и значајан прилив у буџет нашег Града - закључио је шеф Кабинета Градоначелника Бијељине Миле Пејчић.
Фирма „Спектар дринк“ у оквиру које је отворен и тржни центар „Спектар“ ове године прославља 20 успјешних година пословања, а до сада је у њој било запослено око 100 радника. Новоотворени тржни центар обезбиједиће радна мјеста за око још 50 нових радника.