Документи

Ријеч Градоначелника

slika

Поштовани посјетиоци,

добро дошли на званичну интернет-страницу Града Бијељина намијењену представљању привредних потенцијала и погодности за пословање и инвестирање у нашем Граду.

Бијељина је један од главних покретача развоја Републике Српске и БиХ, друга је локална заједница по величини у Републици Српској и једна од шест највећих у БиХ. Наш Град је на раскршћу важних путева који повезују три земље, у близини је великих урбаних центара, граничи се са Европском Унијом, има велике природне ресурсе за производњу хране, практично неисрцпне изворе енергије из обновљивих извора, велике потенцијале за пословање у свим секторима, образовану и вриједну радну снагу... Стални циљ Градске управе је да буде партнер пословне заједнице, а да Бијељину учини још препознатљивијом као средиште успјешних пословних подухвата и сарадње домаћих и страних привредника и компанија. Градска управа је предузела низ активности да привуче нове инвеститоре, а вјерујем да је једна од важнијих мјера управо оснивање интернет-странице на којој се на једном мјесту могу наћи најважније информације везане за привреду и пословање.

У времену сталног убрзања динамичности пословања и повећања значаја интернета, очекујемо да ова страница буде интерактивно мјесто презентације и промоције свих аспеката пословања у нашем Граду. Пошто је немогуће одржавати жељени квалитет овако замишљене странице без Ваше помоћи, позивамо Вас да допринесете њеном развоју и, преко тога, унапређењу укупног пословног амбијента у Бијељини. Сваки приједлог, сугестија, конструктивна критика или замјерка биће добродошли и драгоцјени у нашим настојањима да побољшамо садржај и изглед странице на којој се налазите.

 

                                                                                             ГРАДОНАЧЕЛНИК
                                                                                                Мићо Мићић