Official web site of
City Bijeljina
Интернет страница investinbijeljina.org је у припремној фази.

ПД „Семберија“ увећава сточни фондТоком јучерашње посјете Бијељини министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, Борис Пашалић, посјетио је Пољопривредно добро „Семберија“ и том приликом истакао да је овај некадашњи комбинат један од ријетких који је успио не само да очува производњу, већ и да напредује.
- ПД „Семберија“ је наш највећи концесионар који користи 2.000 хектара пољопривредног земљишта у својини Републике Српске. Битно је истаћи да редовно обнављају фонд музних, у протеклих неколико мјесеци увезли су  нове јунице, а спремају се за додатни увоз 90 симентал мобилијар француских грла која су веома прилагодљива на наше услове. Наравно, ресорно Министарство ће подржати ове активности улагања у производњу - нагласио је Пашалић.
Према ријечима министра Пашалића, ПД „Семберија“ од Министарства пољопривреде годишње има на располагању од 800.000 до милион КМ подстицаја.
- Пратићемо њихов даљи развој и подржати добру сарадњу и добро управљање, јер је ПД „Семберија“ примјер успјешног организовања пољопривредне производње на само у БиХ, него и шире -  закључио је Пашалић.