Званична интернет презентација
Град Бијељина

Конкурс за суфинансирање пројеката у култури


Министарство просвјете и културе Републике Српске објавило је Јавни конкурс за суфинансирање пројеката из области културе за расподјелу дијела прихода од игара на срећу за 2018. годину. Конкурс је намијењен за суфинансирање пројеката који подразумијевају међународну сарадњу - подршка организацијама, удружењима и установама  културе које користе средства иностраних фондова те пројекте који се односе на децентрализацију у култури.
Право пријаве на конкурс и учешће у расподјели наведених средстава имају организације, удружења грађана и установе за обављање културне дјелатности регистроване на територији Републике Српске. Једна организација може конкурисати само једним пројектом.
Установе културе чији је оснивач Република не могу учествовати у расподјели средстава.  
Оцјењивање и вредновање поднесених пројеката вршиће се на основу посебних критеријума прописаних за обје категорије пројеката посебно.
Јавни конкурс остаје отворен 30 дана од дана објављивања.
Више информација на:
 
Молимо Вас да јасно и детаљно проучите смјернице и услове Јавног позива, јер је то једини валидни извор информација. Одсјек за ЛЕР и ЕИ само прослеђује информације, али није одговоран за измјене које донатор може да направи.