Званична интернет презентација
Град Бијељина

Јавни позив за подршку превенцији зависности и унапређења здравља у БиХНАРКО-НЕ у оквиру РИППО пројекта отвара фонд за подршку реализацији активности и мјера превенције зависности и унапређења здравља у Босни и Херцеговини.

Удружење за превенцију зависности НАРКО-НЕ и РИППО-фонд позивају локалне невладине организације из БиХ, као и чланице РИППО мреже да доставе своје пројектне приједлоге за подршку имплементацији активности и мјера из области превенције зависности и унапређења здравља. Позив је отворен до 5.9.2018. до 16 часова.

Циљ позива је омогућити даљи развој иновативних пројеката, побољшање постојећих, те иницирање нових приступа у раду са различитим циљним групама на пољу превенције зависности.

Пројектни приједлози требало би да допринесу даљем методолошком развоју и професионализацији области превенције зависности у Босни и Херцеговини. Комплетан позив, као и пројектну документацију, можете преузети на приложеној wеб страници.


•    http://prevencija.ba/bs/vijesti-juppo/item/239-poziv-za-dostavljanje-projektnih-prijedloga

Молимо Вас да јасно и детаљно проучите смјернице и услове Јавног позива, јер је то једини валидни извор информација. Одсјек за ЛЕР и ЕИ само прослеђује информације, али није одговоран за измјене које донатор може да направи.